fbpx

'Dankzij Profhilo ben ik van mijn vermoeide uitstraling door stress af'

vermoeide uitstraling

Een scheiding kan niet alleen voor veel stress zorgen, maar het kan ook je zelfvertrouwen flink schaden. Als je in de spiegel kijkt, zie je het veranderende gezicht als gevolg van de stress. De rimpels die steeds toenemen, de vermoeide uitstraling, de slappe en grauwe huid. Dit kan Nancy (46) beamen: 'Na die ellendige echtscheiding, zat ik er fysiek en mentaal even helemaal doorheen. Gelukkig wist Dokter André me weer op te lappen met Profhilo.'

Huisje boompje beestje

Nancy vertelt: ‘Ik stond midden in het leven. Ik had een leuke en liefdevolle man, drie prachtige dochters en ik had eindelijk mijn plekje gevonden op het werk. Huisje boompje beestje. Totdat het op een gegeven moment allemaal bergafwaarts ging. Het leek wel alsof mijn man en ik elkaar van de een op de andere dag niet meer konden uitstaan. Kleine irritaties begonnen steeds meer uit te groeien tot conflicten. We zagen elkaar steeds minder, en wanneer we dat wel deden, gingen we tegen elkaar tekeer. Dat zorgde voor veel stress.'

Een diep dal

'Toch wilde ik verder, voor onze kinderen. Ik besloot een dapper gezicht op te zetten en onze relatie proberen te redden. Een tijdje dacht ik dat het beter ging met ons. Maar op een dag vertelde hij me dat hij een ander had en me ging verlaten. Ik voelde me enorm afgewezen en bedrogen. En ergens was ik ook wel kwaad op mezelf. Het voelde als een mislukking. Na de scheiding stortte ik me op mijn kinderen en verwaarloosde ik mezelf. Ik kwam in een diep dal terecht’.

'Na die ellendige echtscheiding, zat ik er fysiek en mentaal even helemaal doorheen.'

Nieuw hoofdstuk

Het heeft veel tijd gekost om weer op te krabbelen en los te laten wat er gebeurd was. Maar als ik in de spiegel keek, werd ik steeds weer geconfronteerd met die nare periode. De sporen waren duidelijk te zien in mijn doffe uitstraling, hangende oogleden en diepe rimpels. Ik leek wel tien jaar te zijn verouderd. Om mijn zelfvertrouwen een boost te geven, wilde ik mijn vermoeide huid onder handen laten nemen, zodat ik dit hoofdstuk kon afsluiten en een nieuwe kon beginnen.’

Vertrouwd gevoel

'Natuurlijk wilde ik niet zomaar in me laten prikken. Ik had te veel horrorverhalen gehoord en foto’s gezien van mislukte procedures. Daarom ging ik op zoek naar iemand die hoog aangeschreven stond en die ik echt kon vertrouwen. Het heeft niet lang geduurd voordat ik bij Dokter André terechtkwam. Bij hem had ik gelijk een goed en vertrouwd gevoel.'

Jonge uitstraling

'Nadat ik mijn verhaal had gedaan, dacht hij gelijk met me mee naar een oplossing en vertelde hij me wat de mogelijkheden waren. Ik benadrukte dat ik een zo natuurlijk mogelijk effect wilde, en we kwamen toen al gauw uit op Profhilo. Dit bleek inderdaad de beste optie voor mij te zijn. Na een paar behandelingen zag ik het resultaat dat ik zocht: een jongere en frisse uitstraling zonder dat mijn gezichtsuitdrukkingen hierin verloren gaan.'

Beter in mijn vel

'Niet alleen zijn mijn rimpels nu een stuk minder opvallend, mijn huid voelt weer strakker en gladder aan. Van mijn omgeving krijg ik telkens te horen dat ik er weer jaren jonger uitzie. En zo voel ik me ook! Ik zit een stuk beter in mijn vel, en dat straal ik nu ook uit. Dankzij Dokter André voel ik me weer beter over mezelf en kan ik deze stressvolle periode achter me laten.'