fbpx

Fillers

Fillers: hyaluronzuur

Deze veilige rimpelbehandeling bestaat uit een heel fijne injectie (zogenaamde 'injectables') met een stof die ervoor zorgt dat je weer een gladdere, gezonde huid krijgt. Fillers zijn geschikt voor de behandeling van oppervlakkige lijntjes en diepe plooien in het gezicht, de hals, handen en lippen. Je merkt vrijwel niets van de behandeling en het effect is heel natuurlijk. Je kunt na afloop direct je dagelijkse bezigheden hervatten, terwijl de verbetering al meteen zichtbaar is. Rimpeltjes en plooien zijn verminderd en de lippen zijn weer vol en glanzend.

fillers

Heeft de tijd zijn werk gedaan en heb je rimpels door afnemende elasticiteit en volume? Dan is hyaluronzuur geschikt. Hyaluronzuur zit van nature in de huid, maar neemt af als je ouder wordt. Als we deze stof weer toevoegen, neemt het volume van je huid toe, en wordt die soepeler en steviger.

Hoe lang geniet je van het resultaat?

De fillers worden door je lichaam afgebroken. Het hangt van je huid, leeftijd, spieractiviteit en van de injectietechniek af hoelang het resultaat blijft. Fillers werken, afhankelijk van de behandeling, 9 tot 18 maanden. Je kunt de behandeling veilig herhalen als je dat wilt.

Hoe veilig is het?

Hyaluronzuur komt van nature in je lichaam voor. Ze worden door je lichaam afgebroken. De fillers zijn volkomen veilig, mits de behandeling door een ervaren arts wordt uitgevoerd.

Hyaluronzuur is geschikt voor het behandelen van:

  • rimpels veroorzaakt door ouder worden
  • facelift
  • vollere lippen
  • slapen
  • jukbeenderen
  • kin

Is een rimpelbehandeling iets voor jou?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. We bespreken waar jij je aan stoort en bij wat voor behandeling jij je prettig voelt. Ik neem alle tijd om de behandelingen die passen bij jouw wensen, je huid én je leefstijl uit te leggen. Je krijgt eerlijk advies. Het mooiste wat ik kan bereiken, is jou je zelfvertrouwen teruggeven en een blije lach op je gezicht toveren.

Dokter André
Dokter André Beautyworld