Fillers: hyaluronzuur

Deze veilige rimpelbehandelingen bestaan uit heel fijne injecties (zogenaamde ‘injectables’) met stoffen die ervoor zorgen dat je weer een gladdere, gezonde huid krijgt. Fillers zijn geschikt voor de behandeling van oppervlakkige lijntjes en diepe plooien in het gezicht, de hals, handen en lippen. Je merkt vrijwel niets van de behandeling en het effect is heel natuurlijk. Je kunt na afloop direct je dagelijkse bezigheden hervatten, terwijl de verbetering al meteen zichtbaar is. Rimpeltjes en plooien zijn verminderd en de lippen zijn weer vol en glanzend.

fillers

Heeft de tijd zijn werk gedaan en heb je rimpels door afnemende elasticiteit en volume? Dan is hyaluronzuur en/of Profhilo geschikt. Hyaluronzuur zit van nature in de huid, maar neemt af als je ouder wordt. Als we deze stof weer toevoegen, neemt het volume van je huid toe, en wordt die soepeler en steviger. Hyaluronzuur komt dus van nature voor in je lichaam en zorgt ook voor extra aanmaak van collageen.

Hoe lang geniet je van het resultaat?

Hyaluronzuur wordt door je lichaam afgebroken. Het hangt van je huid, leeftijd, spieractiviteit en van de injectietechniek af hoelang het resultaat blijft. Fillers werken, afhankelijk van de behandeling, 9 tot 18 maanden. Je kunt de behandeling veilig herhalen als je dat wilt.

Hoe veilig is het?

Hyaluronzuur komt dus van nature in je lichaam voor, maar wordt bij het ouder worden steeds sneller door je lichaam afgebroken. De fillers zijn volkomen veilig, mits ze door een ervaren arts worden gebruikt.

Hyaluronzuur is geschikt voor het behandelen van:

  • rimpels veroorzaakt door ouder worden
  • facelift
  • vollere lippen
  • slapen
  • jukbeenderen
  • kin

Is een rimpelbehandeling iets voor jou?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. We bespreken waar jij je aan stoort en bij wat voor behandeling jij je prettig voelt. Ik neem alle tijd om de behandelingen die passen bij jouw wensen, je huid én je leefstijl uit te leggen. Je krijgt eerlijk advies. Het mooiste wat ik kan bereiken, is jou je zelfvertrouwen teruggeven en een blije lach op je gezicht toveren.

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

- Caroline

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

- Minouschka

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

- Wouter

Maak gemakkelijk
online een afspraak