Over ons

Alle aandacht voor jou

Mijn liefde voor het vak van cosmetisch arts ontstond toen ik als co-assistent in een academisch ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie werkte. Het viel me op dat mensen zó enorm blij worden van een verbetering aan het uiterlijk. Ik vind het fijn als ik hieraan kan bijdragen.

In 2011 sprak ik iemand die zich door een cosmetisch arts had laten behandelen met fillers. Ze vroeg of dat niets voor mij was. Ik ben mij erin gaan verdiepen en al snel zat ik weer in de schoolbanken voor de juiste kennis. En zo startte ik in 2012 als cosmetisch arts in mijn eigen praktijk in Almere. Ik volg zeer regelmatig aanvullende opleidingen om bij te blijven rond alle nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Ik ben als arts geregistreerd bij het BIG-register.

Ik heb bewust geen nevenfuncties. Alle aandacht is dus voor jou. Ik behandel jou zoals ik zelf behandeld zou willen worden: met oprechte belangstelling en aandacht, hoge kwaliteit in bekwaamheid en materialen en een uitstekende service. En niet te vergeten: met respect. Dat betekent onder andere dat een afspraak voor 14.00 uur ook echt om 14.00 uur begint (uitzonderingen daargelaten).

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

- Caroline

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

- Minouschka

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

- Wouter

Maak gemakkelijk
online een afspraak