Ken je dat gevoel als je in de spiegel kijkt? Je ziet opeens kraaienpootjes rond je ogen, een fronsrimpel of rimpels in je voorhoofd. Zijn je lippen echt dunner geworden? En die mondhoekjes, die waren toch écht anders dan nu… Jouw spiegelbeeld ziet er anders uit dan je je voelt! Dat is niet zo gek, want vanaf je 30e neemt de productie van stoffen die zorgen voor een stevige huid af.

rimpelbehandelingen

Gelukkig is daar wat aan te doen. Als we deze stoffen weer aanvullen of de aanmaak stimuleren, kan ook jouw huid er soepeler en steviger uitzien, waardoor je gezicht frisser en jeugdiger oogt. Met ‘rimpelbehandelingen’ waardoor je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zit. Waardoor je huid gladder wordt en de contouren van je gezicht ronder of je lippen voller worden.

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

- Caroline

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

- Minouschka

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

- Wouter

Maak gemakkelijk
online een afspraak