Blog

Astrid (45) was het zat om wéér aangesproken te worden met ‘u’. Door jarenlang te roken en onbezorgd te feesten, waren de eerste rimpels al vroeg zichtbaar en dit werd alleen maar erger. ‘Vanaf mijn veertigste werd ik eigenlijk altijd ouder dan mijn leeftijd geschat. Wanneer ik met een iets jongere vriendin aan het shoppen was, dachten ze dat het mijn dochter was. Vreselijk vond ik dat.’

open blik

Ingehaald door de tijd

‘Toen ik jonger was, stond ik niet stil bij huidverzorging. Ik lag gerust hele middagen onbeschermd te zonnen en stak nog eens een sigaret op. Op een gegeven moment begon de tijd me in te halen. Ik begon dwangmatig crèmes te smeren, maar het haalde weinig uit. Na mijn scheiding wilde ik weer nieuwe mensen ontmoeten en me van mijn beste kant laten zien. Ik ging daarom op zoek naar een behandeling om mijn huid weer een jeugdige uitstraling te geven. Het sprak me echter niet aan om mijn huid vol te spuiten met fillers.’

Persoonlijke benadering

‘Totdat ik over hyaluronzuur hoorde. Dit sprak me aan omdat het een stof is die al in het lichaam voorkomt en zo op een natuurlijke manier voor huidverbetering zorgt. Tijdens het googelen stuitte ik op Dokter André en ik was onder de indruk van alle goede ervaringen. Ik was benieuwd naar de behandeling, dus ik nam direct contact op om naar de mogelijkheden te informeren. Zijn oprechte interesse in mijn verhaal en professionele houding voelde gelijk goed, dus we maakten een afspraak om mijn wensen verder te bespreken.’

Een veilig gevoel

‘Ik wilde er niet plastic uitzien, maar Dokter André stelde me gerust. Hij liet me foto’s zien van mensen die hij behandeld had en dit leek erg mooi en natuurlijk. Daarna legde hij haarfijn uit wat me tijdens de behandeling te wachten stond en nam mijn twijfels en zorgen zo weg. Hij vertelde dat de fillers door het lichaam worden afgebroken, wat me een veilig gevoel gaf. Ik besloot mijn huid daarom in de handen van Dokter André te leggen.’

Van alle gemakken voorzien

‘Vooraf was ik nog een beetje nerveus, maar dat was niet nodig geweest. Zodra ik de kliniek binnenstapte, werd ik meteen warm begroet en van alle gemakken voorzien. Ik was verrast dat ik niet lang lang in de wachtkamer hoefde te zitten, maar meteen aan de beurt was. Zo liet hij zien alle tijd voor mij te hebben. De behandeling zelf verliep eigenlijk heel vlot. Ik ben van nature vrij gevoelig voor pijn en was wat bang voor de injectie, maar ik voelde het gelukkig nauwelijks.’

Frissere uitstraling

‘Na de behandeling zag ik al gelijk resultaat. Mijn gezicht heeft een subtiele lift gekregen en de kreukels zijn een stuk minder zichtbaar. Het voelt zelfs weer frisser aan. De huid hangt niet meer slap, maar oogt weer strak en vitaal. Ik merk dat ik nu meer zelfvertrouwen heb en mensen weer met een open blik durf aan te kijken. Ik krijg zelfs van vreemden op straat te horen dat ik straal. Ik blijf dus zeker terugkomen bij Dokter André!’

Over Dokter André

Dokter André verstaat zijn vak als cosmetisch arts geen ander. Zijn doel is niet alleen om jou een zuivere huid te bezorgen, maar ook een glimlach. Hij haalt er dan ook energie uit om mensen weer te laten stralen na een huidverjongende behandeling. Dat doet hij door veel persoonlijke aandacht te besteden aan jouw wensen en zijn kennis constant bij te spijkeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Ook interessant voor jou

‘Eindelijk ben ik af van die storende rokerslijntjes!’

Lees verder

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

- Caroline

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

- Minouschka

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

- Wouter

Maak gemakkelijk
online een afspraak