Reviews

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Caroline

Botox

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

Minouschka

Fillers

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

Wouter

Fillers

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

Rietje

Fillers

Klantvriendelijkheid – ik voel mij zeer op mijn gemak. Deskundigheid – zeer zorgvuldig en precies. En een prachtig resultaat.

Natasja

Botox

Erg vriendelijke en kundige man! mooi en natuurlijk resultaat! Al je vragen worden netjes beantwoord.

Naomi

Fillers

Ik ben nu ongeveer een jaar geleden geweest bij dokter André voor lipfillers, daarvoor bij andere altijd met 1 ml en het was nooit echt mooi naturel, maar dokter André geeft eerlijk advies wat hij wel en niet mooi vindt. Bij mij zei hij dat hij niet alles wou injecteren omdat het anders te veel zou zijn. Ik was daar heel erg blij mee! Ik vond het een hele fijne ervaring. Zeker een aanrader!

Anoniem

Fillers

Dr. André takes plenty of time to discuss and give good advice about what is important to you. I immediately lost the tired sad look around my mouth, so naturally nobody noticed! I have been very happy with the treatment by Dr. André, the results were amazing and surprisingly long-lasting! Thank you.

Anoniem

Botox

Zeer vriendelijke man, maar verstaat zijn vak ook goed. Nu na paar dagen al mooi resultaat.

Sandra

Fillers

Dokter André behandelde mij in het 1e kwartaal van 2017 met fillers; ik had dit nog nooit laten doen. Dokter André deed dat stapsgewijs, om mij eraan te laten wennen en om mij te leren kennen qua wensen etc. Daarin is dokter André mij volledig tegemoet gekomen en ik voel me veilig en vertrouwd bij hem. Ik zal zeker bij hem terugkomen. Ik heb de behandeling een 8 gegeven, puur omdat ik absoluut niet van naalden hou.

Marjan

Fillers

Zeer duidelijk over de behandeling: weinig pijn ervaren. Zeker terug wanneer het weer nodig is.

Ansje

Botox

Prettige ontspannen sfeer. Goed consult en geen opdringerigheid. Direct behandeld na consult, dus niet 2 x ernaartoe rijden. Voor mij een mooi resultaat zonder dat mijn omgeving dit opvalt.

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Maak gemakkelijk
online een afspraak