Blog

Om je heen zie je alleen maar frisse gezichten. Het lijkt wel alsof iedereen steeds jonger wordt, terwijl stress en veroudering zich steeds meer aftekenen op je gezicht. Kraaienpootjes en fronsrimpels lijken zich elke dag te vermenigvuldigen. Je probeert elke beautytip en aanbevolen gezichtscrème, maar het geeft niet het gewenste resultaat. Het liefst wil je zo dicht mogelijk bij jezelf blijven. Maar wél met de huid van vroeger.

gladde huid

Rimpels

Als je in de spiegel kijkt, trekt je oog telkens naar je rimpels. Inmiddels merk je op dat je soms zelfs je reflectie begint te vermijden. En ook van foto’s zonder filters ben je niet meer zo’n fan, want die lijntjes zijn wel erg zichtbaar. In het nieuwe jaar heb je je voorgenomen om de stress achter te laten en weer goed in je vel te zitten. Het wordt tijd om je huid én je zelfvertrouwen weer een boost te geven, maar hoe?

Mooiere gezonde huid

Een facelift zonder chirurgische ingrepen of injecties lijkt misschien onmogelijk. Toch kan Dokter André je hierbij helpen. Profhilo is een toegankelijke en laagdrempelige manier om er weer mooier uit te zien. Met een speciaal ontwikkelde methode wordt Profhilo in de huid geïnjecteerd en vanuit die injectieplekjes gaat het hyaluronzuur zich langzaamaan verder verdelen in de huid. Het gevolg is dat de cellen in de huid weer gezonder en sterker worden, waardoor er onder andere weer meer collageen en elastine gevormd worden.

Meer stevigheid

Het lichaam maakt namelijk vanaf je 25e levensjaar steeds minder collageen aan. De stevigheid van je huid neemt hierdoor af en je huid kan minder goed herstellen. Door de stimulering van het weefsel worden de huidcellen aan het werk gezet om je een strakke en gladde huid te bezorgen. Je hele gezicht (bijvoorbeeld wangen, kaken en hals) kan hierdoor een natuurlijk ogende lift krijgen.

Geduld loont

Waar je bij een normale facelift gelijk resultaat ziet, laat dit bij Profhilo iets langer op zich wachten. Meestal zijn de effecten na enkele maanden zichtbaar. Er zijn geen nare bijeffecten, littekens en hersteltijd. Je kunt gelijk verder met je dagelijkse bezigheden. Wel kan je huid wat rood zijn en gezwollen aanvoelen na de behandeling. Er wordt aangeraden van tevoren paracetamol in te nemen. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en varieert van 30 minuten tot 2 ½ uur. Even geduld en 3 tot 5 maanden na de eenmalige behandeling zie je langzaamaan je huid weer mooier en strakker worden, afhankelijk van leeftijd, leefstijl en kwaliteit van je huid.

Andere behandelingen

Naast Profhilo biedt Dokter André nog andere huidverbeterende behandelingen aan. Wil je een jongere uitstraling, zonder rimpels op te vullen of meer volume te creëren? Profhilo, een natuurlijke alternatief voor botox en fillers. De collageenaanmaak wordt gestimuleerd met de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Zo krijg je weer een sterke en gezonde huid.

Ook interessant voor jou

‘Eindelijk ben ik af van die storende rokerslijntjes!’

Lees verder

‘Ik durf mensen weer met een open blik aan te kijken’

Lees verder

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

- Caroline

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

- Minouschka

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

- Wouter

Maak gemakkelijk
online een afspraak