Botox-behandeling

Die fronsrimpel, rimpels op je voorhoofd, kraaienpootjes… Je lijkt er ouder of zorgelijker door dan je je voelt. Meestal is spierspanning de boosdoener van deze rimpels. Als je rimpels veroorzaakt zijn door spierspanning, is botox de perfecte oplossing. Hiermee schakelen we die spiertjes tijdelijk uit, waardoor ze geen rimpels meer kunnen maken. Het duurt een paar dagen tot weken voordat het effect van je botoxbehandeling zichtbaar is.

Hoelang geniet je van het resultaat?

Het hangt van je huid, leeftijd, spieractiviteit en de injectietechniek af hoelang het resultaat blijft. Botox is gemiddeld na 3 tot 5 maanden uitgewerkt. Je kunt de behandeling veilig herhalen, als je dat wilt.

Botox-behandelingen:

– rimpels voorhoofd
– rimpels tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel)
– rimpels naast de ogen (kraaienpootjes)
– ooglift (wenkbrauwlift
– spanningshoofdpijn
– hoofdpijn, migraine
– tandenknarsen
– overmatig transpireren

Hoe veilig is het?

Botox wordt door je lichaam afgebroken. Botox wordt al 25 jaar als cosmetisch middel gebruikt. Het is volkomen veilig, mits het door een ervaren arts wordt gebruikt. Bij dokter André zit je dus goed!

Is een botoxbehandeling iets voor jou?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. We bespreken waar jij je aan stoort en bij wat voor behandeling jij je prettig voelt. Ik neem alle tijd om de behandelingen die passen bij jouw wensen, je huid én je leefstijl uit te leggen. Je krijgt eerlijk advies. Het mooiste wat ik kan bereiken, is jou je zelfvertrouwen teruggeven en een blije lach op je gezicht toveren.

Dokter André is kundig en vriendelijk. Hij behandelt mijn gezicht met botox al sinds 2012. Altijd prachtig en blijft lang zitten. Ook prijstechnisch is hij beter dan alle andere artsen. Bovendien is hij eerlijk en smeert hij je nooit een behandeling aan, als hij er zelf niet achter staat. Een topadres!!

- Caroline

De eerste keer was al heel goed bevallen met prima resultaten, dus logisch dat we terugkeerden voor de volgende behandeling. Ook nu weer zeer prettige ontvangst en sfeer. Zeer kundig en goed advies. Absoluut een aanrader!

- Minouschka

Vriendelijk, eerlijk en erg vakbekwaam! Ik raad deze kliniek zeker aan. Ik kom zeker terug.

- Wouter

Maak gemakkelijk
online een afspraak