fbpx

Profhilo

Je wilt geen botox, je wilt geen fillers of draadjes? Daarom is er nu Profhilo!

Profhilo is superzuiver hyaluronzuur, dat in tegenstelling tot fillers niet bewerkt is om het die eigenschappen te geven die nodig zijn om meer volume te geven. Met een speciaal ontwikkelde methode wordt Profhilo in de huid geïnjecteerd en vanuit die injectieplekjes gaat het hyaluronzuur zich langzaamaan verder verdelen in de huid. Het gevolg is dat de cellen in de huid weer gezonder en sterker worden, waardoor er onder andere weer meer collageen en elastine gevormd worden. De huid wordt weer mooier en strakker.

profhilo

Profhilo kan onder andere gebruikt worden voor:

  • gezicht
  • hals
  • bovenarmen
  • handen

Behandeling

Bij de eerste behandeling wordt er op 10 plekjes Profhilo geïnjecteerd. Na ongeveer 4 weken wordt de behandeling herhaald. Afhankelijk van leefstijl, huidkwaliteit, leeftijd kan de behandeling na 6 tot 12 maanden weer herhaald worden.

Effect

Bij een deel van de mensen treedt er al een mooi effect op in de eerste 4 weken. Het merendeel van de mensen ziet echter pas het effect optreden na de tweede behandeling.

Is een Profhilo-behandeling iets voor jou?

Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek je wensen. Je krijgt eerlijk advies en een prijsopgave. Ik sta erom bekend dat ik niet meer doe dan nodig is. Als je wilt, kun je meteen behandeld worden, maar je kunt er natuurlijk ook even over nadenken.

Dokter André
Dokter André Beautyworld