fbpx

Trakteer jezelf op een open oogopslag met een ooglift!

ooglift

Met de feestdagen in aantocht wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Maar soms is een extra laag mascara of anti-agingcrème niet voldoende. Wat je ook probeert om jouw hangende oogleden te verbergen, het mag niet baten. De stress en vermoeidheid hebben zich zo vastgegrepen in de huid, dat een andere verzorgingsroutine of simpele leefstijlverandering niet meer helpt. Geef jezelf deze feestdagen daarom een open oogopslag cadeau met een ooglift!

Hangende oogleden

Hangende oogleden ontstaan vaak door veroudering. Door zwaartekracht en volumeverlies gaan de wenkbrauwen meer hangen, waardoor het ooglid als het ware naar beneden wordt geduwd. Een permanent vermoeide blik is het gevolg, wat vaak vervelende opmerkingen geeft. Ook kunnen hangende oogleden ontstaan door een teveel aan huid boven het oog. In dit geval is een chirurgische ingreep nodig.

Subtiele ooglift

Met een minimale hoeveelheid botox kun je ook een subtiele ooglift creëren. Door enkele kleine injecties met botox aan te brengen rond de wenkbrauwen, worden hangende oogleden verminderd. De samentrekkende spier wordt dan tijdelijk uitgeschakeld, zodat de focus komt te liggen op de spier waarmee je je wenkbrauwen optrekt. Zo trekken de oogleden iets omhoog. Het behandelen van de kraaienpootjes zorgt nog eens voor een subtiele wenkbrauwlift die natuurlijk oogt. En neem je de fronsrimpel ook mee, dan zal het drukkende gevoel op je oogleden ook minder worden.

Geven hangende oogleden je een vermoeide uitstraling?

Rimpels en wallen

Bovendien ben je niet alleen van je vermoeide blik en hangende oogleden verlost, maar zijn je kraaienpootjes en fronsrimpel ook een stuk minder zichtbaar. Doordat de botox in de spiervezels aangebracht wordt, zal de spierspanning minder worden en zullen diepe rimpels vervagen. Ook wallen en kringen rondom de ogen kunnen behandeld worden. Hiervoor worden fillers ingezet. Volumeverlies rondom de jukbeenderen, wangen, slapen, wenkbrauwen en ogen wordt dan hersteld. Zo krijgt je gezicht weer een vollere en strakkere uitstraling.

Reactie op botox

Hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, verschilt per persoon. Elk persoon reageert namelijk anders op botox. Bij de een zal het dan ook meer effect hebben dan bij de ander. Het is altijd even afwachten hoeveel prikjes er nodig zijn om voor het gewenste resultaat te zorgen. Dokter André bouwt daarom altijd rustig op en kijkt vervolgens hoe je hierop reageert. Na twee weken is de botox voldoende ingewerkt en kijken jullie samen of het gewenste resultaat is bereikt of dat je nog wat extra prikjes nodig hebt.

Geen ooglidcorrectie

Als je veel huidoverschot hebt, zal de botox dit niet wegnemen. Het is dus geen vervanging van een ooglidcorrectie, maar je kunt er wel voor zorgen het uitgesteld wordt. Na drie à vier maanden verdwijnt het effect van de botox en wordt het tijd voor een vervolgbehandeling. Vaak wordt het gebied rond de ogen behandeld door botox in combinatie met een fillerbehandeling voor een optimaal resultaat.

Veilig en natuurlijk

Wil jij ook een subtiele ooglift, zodat jij weer straalt tijdens de feestdagen? Dokter André geeft je graag die twinkeling in je ogen weer terug. Of je nu kiest voor botox of fillers, de behandeling wordt altijd veilig en professioneel uitgevoerd. En omdat het resultaat heel subtiel is, oogt het ook nog eens heel natuurlijk.