fbpx

Een liquid facelift … Wat is dat precies?

Liquid-facelifting

Zeg jij wel eens tegen je eigen spiegelbeeld: ‘Ik zie er veel ouder uit dan dat ik me voel?’. Dat kan goed kloppen, want leeftijd is maar een getal, alleen denkt onze huid daar anders over. Naarmate je huid veroudert, worden de contouren van je gezicht minder scherp en wordt je huid slapper. Gelukkig is er een manier om het volume in je gezicht terug te krijgen, zonder operatie: de liquid facelift. Dokter André vertelt je wat dit is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een behandeling om huidverslapping in je gezicht tegen te gaan. Er worden fillers en botox gebruikt om de huid op te vullen en te accentueren. Na deze behandeling heb je meer volume en zijn de contouren van je gezicht beter zichtbaar. Je kan je hele gezicht laten behandelen, of alleen het gedeelte waar jij je het meeste aan stoort. Dat maakt dit type facelift geschikt voor elk budget.

Wat is verschil met een ‘gewone’ facelift?

Bij een gewone facelift, ook wel een chirurgische facelift genoemd, word je geopereerd. Er wordt dan bijvoorbeeld een stukje huid weggesneden om het gezicht strakker te laten lijken. Bij een liquid facelift bereiken we hetzelfde effect zonder te snijden. In tegenstelling tot een chirurgische facelift, zijn de effecten van deze behandeling tijdelijk. Aan de andere kant hoeft je huid minder lang te herstellen en ziet het resultaat er natuurlijker uit.

De voordelen voor je gezicht

Twijfel je of een liquid facelift iets voor jou is? Hieronder zetten we de belangrijkste kenmerken even op een rij:

- Effectieve behandeling tegen huidverslapping
- Het gezicht blijft er natuurlijk uitzien
- Geen operatie of narcose nodig
- Minder kans op littekens en andere complicaties
- De resultaten zijn snel zichtbaar

Helaas is deze behandeling niet voor iedereen even geschikt. Bij een zeer slappe huid kan het zijn dat je alsnog een chirurgische ingreep nodig hebt.

Facelift zonder operatie

Over de behandeling

Elke behandeling begint met een intakegesprek. Daarin horen we graag wat jouw wensen zijn en welk budget je hebt. Vervolgens plannen we een afspraak in en gaan we aan de slag! Voorafgaand aan de behandeling wordt indien nodig een verdovende crème aangebracht. Zodra je de behandelkamer uitloopt, zul je al resultaat kunnen zien. Maar het beste resultaat zie je vanaf twee weken. Het resultaat duurt ongeveer 12 maanden, afhankelijk van de conditie van je huid en van je levensstijl. Natuurlijk geven we je graag tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je liquid facelift.

Wat kost een liquid facelift?

De kosten van deze behandeling verschillen per persoon. Je gaat eerst in gesprek met de arts om te bepalen wat je wil bereiken. De arts zal jou dan vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat dit kost. Bij Dokter André heb je een natuurlijke facelift bijvoorbeeld al vanaf €300,-. Hoe meer fillers je gebruikt, hoe hoger het bedrag. Maar dat is logisch. Wil jij weten hoeveel het kost om jouw gezicht te liften? Neem dan contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend en gratis consult, waarbij de kosten worden besproken.