fbpx

'Ik had net zo'n fronsrimpel als mijn vader'

fronsrimpel

Mijn vader had er ook één: zo'n diepe fronsrimpel tussen zijn wenkbrauwen. Het gaf hem altijd een beetje een nors en streng uiterlijk. Ik vond dat als kind wel grappig, want mijn vader was absoluut niet nors en streng. Integendeel: het was de beste en liefste vader die ik me maar kon wensen. Nu ik ouder word, is het soms net alsof ik mijn vader terugzie in de spiegel. En dan doel ik vooral op die fronsrimpel. Die had ik ook en hij werd steeds dieper. Ik ergerde me er steeds meer aan. Ik ben dan ook heel blij dat Dokter André mij daarvan heeft afgeholpen.

Representatief

Als receptioniste van een groot bedrijf heb ik een representatieve functie. Ik merkte steeds vaker dat mensen mij anders begonnen te benaderen. Dat ze ervan uitgingen dat ik boos was. En ik kon het hen niet eens kwalijk nemen, want ik snapte heel goed waarom ze die indruk hadden. Als ik me heel erg concentreerde, lukte het soms een beetje om die spiertjes in mijn voorhoofd een beetje te ontspannen. Maar dat was vaak maar even.

Griezelig

Het begon me steeds meer te storen. Was daar niet iets aan te doen? Natuurlijk had ik weleens wat gehoord over botox en fillers, maar ik vond dat toch wel een beetje spannend. Ik had op tv en internet vaak genoeg voorbeelden gezien van mensen bij wie dat totaal verkeerd was uitgepakt. Gezichten die in mijn ogen gewoon verminkt waren. Waarbij het ontzettend was misgegaan. Zó wilde ik er echt niet uitzien.

Vooroordelen

Grappig wat voor vooroordelen je soms kunt hebben, want op een gegeven moment kwam ik er bij toeval achter dat een collega van mij al jaren wat aan haar gezicht liet doen. Zij ziet er nog steeds heel mooi en natuurlijk uit. Geen opgespoten lippen of strakgetrokken huid, maar een heel mooie vrouw. Een natural beauty. Maar dat was ze dus blijkbaar wel met een beetje hulp. Zo kon het dus ook.

Dokter André

Zij vertelde me dat ze altijd voor een botoxbehandeling naar Dokter André gaat. Toen ben ik er toch ook eens serieus over gaan nadenken. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak gemaakt. Dat eerste consult was trouwens helemaal gratis en vrijblijvend. Ik vond Dokter André meteen een heel prettige man. Hij nam alle tijd voor me en beantwoordde al mijn vragen, voordat de behandeling begon.

Zelfverzekerder en vrolijker

Tegenwoordig ga ik zonder die storende fronsrimpel door het leven. Dankzij dokter André. De behandeling viel me heel erg mee. Het inspuiten van de botox voelde als kleine speldenprikjes. Na die tijd was de huid een beetje gevoelig, maar dat trok al vrij snel weg. Elke keer als ik nu in de spiegel kijk word ik helemaal blij. Die fronsrimpel is weg. Het is net alsof ik me er zelfverzekerder door voel. En vrolijker. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Naomi (42)