fbpx

Fillers met hyaluronzuur: hoe werkt dat?

Anti-aging,Face,Treatment.,Close,Up,Portrait,Of,Young,Smiling,Pretty

Dat ouder worden garantie geeft voor rimpels wist je al. Maar wist je ook dat ouderdom kan resulteren in het dunner worden van je lippen? Dubbel pech! Wanneer je van beide last hebt, kan het je een strenge uitstraling geven. Misschien droom je ervan om je stevige, jonge huid en volle lippen van vroeger weer terug te hebben. Want hoe straal je uit dat je je nog jong voelt terwijl je huid en lippen helemaal verslapt zijn? Fillers met hyaluronzuur kunnen hiervoor een uitkomst bieden. In dit blog vertellen we je er alles over.

Taboe

Mensen krijgen rimpels als ze ouder worden: dat is altijd al zo geweest, en zal waarschijnlijk ook niet veranderen. Maar een nieuwe ontwikkeling is dat met name steeds meer vrouwen daar iets aan laten doen. En ondanks dat het steeds normaler wordt om fillers te gebruiken, rust er nog wel een taboe op. Veel mensen vinden dat je moet accepteren hoe je eruit ziet. Je bent mooi zoals je bent, zonde om dat te veranderen. Maar hoe zit het dan met de beugels die we in onze puberteit dragen en het haar dat we verven? Dat wordt normaler gevonden dan het gebruiken van plastische chirurgie. Vaak stellen we ons bij fillers een stereotype voor, met de zogenaamde ‘duckface lippen’. Gelukkig is dat effect alleen in extreme gevallen te zien. Doorgaans levert het gebruik van fillers met hyaluronzuur een mooi, natuurlijk effect op.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer je fillers wilt laten plaatsen in je huid of lippen, plan je bij de Dokter André salon eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gratis consult kijkt André samen met jou naar de conditie van je huid. Je benoemt waar je ontevreden over bent, waarna jullie een behandelplan opstellen. Hierbij kun je voorbeelden aanwijzen van before en after foto’s die je aanspreken. Je bespreekt welke gezichtsdelen je wilt laten behandelen en in welke mate je deze delen wil laten ‘vullen’.

De behandeldag

Op de dag van de behandeling wordt er allereerst uitgelegd er gaat gebeuren. Indien nodig wordt er een verdovende crème aangebracht op het gebied dat behandeld gaat worden. Tijdens de behandeling wordt er dan een nauwkeurig bepaalde hoeveelheid hyaluronzuur aangebracht in de huid. Dit is een stof die van nature in je lichaam voorkomt en na een tijdje weer wordt afgebroken. De vloeistof wordt door middel van een dunne injectienaald ingebracht. De behandeling is vrijwel pijnloos en meteen erna is het resultaat te zien. Na negen tot twaalf maanden zullen de fillers langzaamaan verdwijnen uit je huid en lippen. Het is dan aan te raden om een herhalingsbehandeling te plannen.

Samen werken naar jouw gewenste resultaat

Wanneer je nog nooit een fillerbehandeling hebt gehad, kan het spannend zijn om er zomaar voor te kiezen. Misschien ben je bang voor een resultaat waar je achteraf niet tevreden mee bent. Bij Dokter André bespreek je samen waar je je aan stoort. Hij vertelt je wat er mogelijk is, maar blijft hierbij realistisch. Een natuurlijk effect is altijd het mooiste. Daarom wordt er heel nauwkeurig gekeken naar je gezichtsvorm, huidconditie en het allerbelangrijkste: jouw wensen. Het mooiste resultaat wat we kunnen behalen is dat jij weer blij bent wanneer je in de spiegel kijkt. Aarzel niet om contact op te nemen!