fbpx

'De fillers hebben ervoor gezorgd dat mijn huid weer strak en glad is.'

fillers

Wanneer je in een korte tijd afgevallen bent, gebeurt er veel met je lichaam. Zowel in positieve als negatieve zin. Bij Pauline (40) zijn de kilo's eraf gevlogen. 'Op een dag stond ik voor de spiegel en zei heel hard tegen mezelf: 'Zo kan het niet langer.' Vanaf dat moment ben ik fanatiek bezig gegaan met gezonde voeding en bewegen.' Maar door al het gewichtsverlies, begon haar huid ook te veranderen...

Zwaar proces

Afblijven van lekker en ongezond eten, daarvoor moet je sterk in je schoenen staan. 'Ik heb hier heel veel moeite mee gehad. Het liefst at ik alleen maar vette en zoete maaltijden. Ik kon er gewoon niet vanaf blijven. En dan vliegen de kilo's eraan.' Ze wist dat het roer omgegooid moest worden. 'Toen ik eenmaal begonnen was met mijn afvalproces, bleek het nog niet zo makkelijk te zijn. Elke keer de motivatie bij elkaar rapen om op te staan en te gaan bewegen is lastig. Maar ook verleidingen weerstaan bleek een moeilijke klus te zijn.'

De veranderingen

'Ondanks dat het zwaar was, heb ik het toch voor elkaar gebokst om op mijn gewenste gewicht te komen. Over mijn lichaam ben ik veel zekerder geworden. Toch was er ook een verandering waar ik minder blij mee was. De huid op mijn gezicht bleek namelijk erg verslapt te zijn. Op straat liepen collega's of bekenden mij gewoon straal voorbij. Natuurlijk ben ik veranderd door al die afgevlogen kilo's, maar ook speelt mijn gezicht een rol. Zelfs familieleden merkten het op.'

'Zo kan het niet langer.'

Onderbuikgevoel

'Door die uitgezakte, losse huid heb ik echt vaak in spiegels of ramen naar mezelf gekeken. Mijn uitstraling werd een stuk strenger en vermoeider. In de eerste instantie dacht ik dat ik mij niet zo moest aanstellen. Maar een naar gevoel in mijn buik bleef. Ik besloot mijn moeder over mijn onzekerheid te vertellen. Dat gesprek heeft mij echt geholpen. Ook nu besloot ik weer te zoeken naar een oplossing. En de oplossing bleek te schuilen in fillers.'

Zorgvuldige behandeling

'Ik was natuurlijk niet van plan mijn gezicht bij de eerste beste kliniek te laten behandelen. Angst voor naalden had ik geen last van, maar er wordt wel iets in je gezicht aangebracht. En dat moet goed. Daarom kwam ik uit bij Dokter Andre. Hij gaf mij echt het vertrouwen dat de behandeling zorgvuldig en professioneel uitgevoerd ging worden. In het intakegesprek vertelde hij dat er hyalonzuur ingebracht zou worden. Deze stof zou ervoor gaan zorgen dat ik weer een gladde en mooi gevulde huid kreeg. Na een intakegesprek, ging de behandeling van start.'

Strak in je vel

'We zijn nu een paar maanden verder en ik kan met overtuiging zeggen dat ik écht blij ben met mezelf. Er staat een heel nieuw mens, maar dan op de goede manier! Mijn gezicht oogt weer veel zachter, frisser en jonger. De fillers hebben ervoor gezorgd dat mijn huid weer strak en glad is. Ik raad een fillers zeker aan, al helemaal wanneer het zo professioneel en subtiel gebeurt als bij Dokter André. Want het resultaat is het waard.'