fbpx

'Door Dokter André ga ik mooi de feestdagen in!'

feestdagen

Voor Carlijn (36) kwam Dokter André op het juiste moment op haar pad. Met haar eigen bedrijf en twee jonge kinderen kon ze wel een extra boost gebruiken. 'Ik voelde mezelf afstevenen op een burn-out. Als ik in de spiegel keek, voelde ik mij niet happy. Gelukkig schoot Dokter André te hulp. Hij liet me weer lekker in mijn vel zitten en gaf mij het zelfvertrouwen terug. Door Dokter André ga ik mooi de feestdagen in!''

Eindelijk een moment voor mezelf

Op aanraden van een vriendin besloot Carlijn om het roer om te gooien. 'Tijd voor mezelf nam ik nauwelijks, want ik was 24/7 met anderen bezig. Door de stress verschenen er allemaal lijntjes op mijn gezicht die er eerst niet waren. Mijn huid zag er dof en oud uit. Ik voelde me steeds slechter over mezelf, dus ik wist dat ik iets moest doen. Een vriendin heeft me toen doorverwezen naar de kliniek van Dokter André. Bij hem voelde ik me gelijk op mijn gemak, dus besloot ik de stap te wagen.'

Hectische feestdagen

Met de feestdagen voor de boeg, had Carlijn een breekpunt bereikt. 'De stress was mij langzaam aan het slopen. Mijn spiegelbeeld reflecteerde dit. Ik dacht dat de rimpels niet meer terug te draaien waren. Tijdens het eerste gesprek met Dokter André werd ik gelijk gerustgesteld. Hij besteedde gelijk veel persoonlijke aandacht aan mij en nam mijn onzekerheden weg. Met voorbeelden liet hij zien wat hij voor mij kon betekenen. Hij legde goed uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en zijn deskundigheid gaf me gelijk een gevoel van vertrouwen.'

Wie mooi wil zijn, hoeft niet te lijden

Met haar naaldenfobie zat ze in eerste instantie niet te wachten op een cosmetische behandeling. 'Ik wilde er niet plastic uitzien en ik ben absoluut geen fan van naalden. Daar had dokter André alle begrip voor. Hij raadde Ultherapie aan. Dat is een behandeling waar geen injecties aan te pas komen. Ik dacht altijd dat je moest lijden om mooi te zijn, maar niets was minder waar. Het resultaat was verbluffend. Ik zag er beter uit dan ooit en ik voelde er niets van! '

“Ik ben absoluut geen fan van naalden.”

- Dokter André

Onder behandeling

'Tijdens de behandeling voelde ik me geen moment ongemakkelijk. De sfeer was erg ontspannen en André deed zijn uiterste best om mij van alle gemakken te voorzien. Het was duidelijk dat mijn beleving voorop stond. Er werd me precies verteld wat er zou gebeuren, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Ik blijf zeker terugkomen bij Dokter André. Hij weet enorm veel van zijn vak en heeft altijd aandacht voor je als mens. Je hebt nooit het gevoel een nummer te zijn. Dat maakt de ervaring erg prettig.'

Wereld aan mogelijkheden

Ben je nieuwsgierig geworden wat Dokter André voor jou kan betekenen? Van een strakkere huid en minder rimpels tot vollere lippen: bij Dokter André Beautyworld is er een wereld aan mogelijkheden. Met zijn jarenlange ervaring weet André precies welke behandeling geschikt is voor elke huidsoort. Hij luistert altijd naar je wensen en komt je hierin tegemoet. Zo kan hij je precies adviseren over de behandeling met het optimale resultaat. Maak online een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor je het weet sta je weer stralend in het leven!