fbpx

Q&A: Alles wat je wil weten over Profhilo!

Profhilo

Je herkent het vast wel. Je wilt van je rimpels af, maar je wil niet beginnen aan plastische chirurgie. Altijd leek dat een onmogelijke opgave, tot nu. Dokter André heeft namelijk dé oplossing: Profhilo. Je leest er hier alles over!

Wat is Profhilo?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met zuiver hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het wordt in de huid geïnjecteerd, waardoor de cellen in de huid weer gezonder worden en elastine en collageen gaan aanmaken. Collageen zorgt voor de stevigheid en elastine zorgt voor de rekbaarheid van de huid. Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam minder collageen en elastine aan. Dit leidt tot huidverslapping. Met Profhilo help je de natuur een handje door weer collageen en elastine aan te maken waardoor de huid weer strakker, steviger en jonger aanvoelt.

Is Profhilo hetzelfde als fillers?

Nee. Hoewel het best wat overeenkomsten heeft, is Profhilo geen fillerbehandeling. Het blijft namelijk niet onder de huid zitten, zoals een filler, maar wordt door de huid opgenomen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine: twee huideigen stoffen. Het is dus een hele natuurlijke behandeling. Profhilo kan overigens wel gewoon gecombineerd worden met een filler- of botoxbehandeling.

Waarvoor kan Profhilo gebruikt worden?

De meest bekende en vaakst voorkomende toepassing van Profhilo is in het gelaat. Hier ontstaan vaak de eerste rimpels en lijntjes. Bovendien is je gezicht je handelsmerk, dat wat mensen het eerste opvalt. Maar Profilho kan ook op andere plekken gebruikt worden, zoals de hals, de bovenarmen, en op de handen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. Hierin worden de wensen besproken, maar ook je medische achtergrond. Uiteraard wordt er ook een behandelplan opgesteld. Tijdens de behandeling zelf wordt er op tien anatomisch uitgekiende punten aan elke zijde van het gezicht een kleine hoeveelheid Profhilo geïnjecteerd. Deze hoeveelheid zal zich vanzelf in de huid gaan verdelen.

En dan?

Na de behandeling zijn er soms nog kleine bultjes te zien op de plekken waar Profhilo is geïnjecteerd, maar dit verdwijnt in de regel snel Maar bij sommige mensen zijn ze nog een beetje zichtbaar tot de volgende dag. Bij sommige mensen treedt er gedurende de eerste vier weken al een mooi effect op. Na deze vier weken wordt de behandeling herhaald en zal het resultaat pas écht goed zichtbaar worden. Afhankelijk van de conditie van de huid wordt geadviseerd om een derde behandeling in te plannen. Ook wordt aangeraden om één of twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Dokter André

Wil jij een verslapte huid aanpakken of voorkomen, maar twijfel je over de mogelijkheden van Profhilo? Neem gerust contact op met Dokter André. Hij kan je informeren over alle ins en outs van deze huidverjongende behandeling. Naast Profhilo biedt hij overigens nog veel meer behandelingen aan, zoals botox en fillers Zo zit jij letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel!