fbpx

Over André

Alle aandacht voor jou

Mijn liefde voor het vak van cosmetisch arts ontstond toen ik als co-assistent in een academisch ziekenhuis op de afdeling plastische chirurgie werkte. Het viel me op dat mensen zó enorm blij worden van een verbetering aan het uiterlijk. Ik vind het fijn als ik hieraan kan bijdragen.

In 2011 sprak ik iemand die zich door een cosmetisch arts had laten behandelen met fillers. Ze vroeg of dat niets voor mij was. Ik ben mij erin gaan verdiepen en al snel zat ik weer in de schoolbanken voor de juiste kennis. En zo startte ik in 2012 als cosmetisch arts in mijn eigen praktijk in Almere. Ik volg zeer regelmatig aanvullende opleidingen om bij te blijven rond alle nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Ik ben als arts geregistreerd bij het BIG-register en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Esthetische Geneeskunde.

Ik heb bewust geen nevenfuncties. Alle aandacht is dus voor jou. Ik behandel jou zoals ik zelf behandeld zou willen worden: met oprechte belangstelling en aandacht, hoge kwaliteit in bekwaamheid en materialen en een uitstekende service. En niet te vergeten: met respect. Dat betekent onder andere dat een afspraak voor 14.00 uur ook echt om 14.00 uur begint.

Dokter André
Dokter André Beautyworld

_DSC4150 kopiëren