fbpx

'Tranen van geluk na mijn traangootbehandeling'

traangootbehandeling

'Ben je ziek? Heb je slecht geslapen? Wat zie je er moe uit!' Veerle (39) werd gek van de vragen uit haar omgeving. Ze had altijd al last van donkere kringen onder haar ogen, maar na de geboorte van haar tweede kindje leken ze met de dag erger te worden. Tot ze een traangootbehandeling onderging bij Dokter André. Hier lees je alles over haar ervaringen!

Crèmes en concealer

'Als je ergens op gaat letten, dan gaat het automatisch steeds meer opvallen. Zo ook met de donkere kringen onder mijn ogen. Het werd steeds moeilijker om ze weg te werken. Ik heb de beste concealers en de duurste crèmes geprobeerd, maar ze leken alleen maar erger te worden. Zeker na de geboorte van mijn dochter. Je weet hoe dat gaat: weinig slaap, korte nachten... En ik werd natuurlijk ook weer een jaartje ouder. Regelmatig kreeg ik opmerkingen van mijn omgeving over mijn wallen. Na tijden wikken en wegen besloot ik een traangootbehandeling te ondergaan. Op hoop van zegen.'

Nerveus

'Toen ik de praktijk van Dokter André binnenkwam, was ik ontzettend nerveus. Ik had me natuurlijk wel ingelezen over een traangootbehandeling, maar als je eenmaal in de stoel ligt voelt het toch anders. Gelukkig stelde Dokter André me meteen op mijn gemak. Eerst onderzocht hij het gebied onder de ogen omdat, zoals hij uitlegde, verkleuring ook door andere oorzaken kan komen waarbij deze behandeling geen verbetering kan geven. Gelukkig was dat bij mij niet het geval. Hij legde rustig uit wat hij ging doen en wat ik zou voelen. Hij vertelde bijvoorbeeld dat verdoving mogelijk was, maar dat de behandeling eigenlijk pijnloos was. Ik koos er daarom voor om de behandeling zonder verdoving te ondergaan.'

De behandeling

'En hij had gelijk: ik voelde er amper wat van! Hij zette aan iedere kant een klein prikje aan het begin van mijn traangoot, op mijn wang. Daarna ging hij aan de slag met de canule. Dit was een soort botte naald, zonder punt. Hiermee werd de filler, hyaluronzuur, onderhuids op de juiste plekken ingebracht. De behandeling ging heel snel: volgens mij heeft het in totaal nog geen twintig miuten geduurd!'

Het resultaat

'De huid rondom mijn ogen is altijd heel gevoelig. Na de traangootbehandeling had ik dan ook wel een lichte zwelling, maar na regelmatig koelen trok deze na drie dagen alweer weg. Bovendien mocht ik niet naar de sauna, zonnebank of sportschool. Ik mocht wel gewoon make-up dragen. Dat vond ik heel fijn! Na twee weken zag ik echt het verschil. Mijn wallen en donkere kringen waren verdwenen. Ik had ineens zo'n frisse blik! Ook mijn omgeving zag het direct. De behandeling is nu 7 maanden geleden, en ik ben er nog steeds iedere dag blij mee. Ik draag zelfs geen concealer meer!