fbpx

Geef je huid de opfrisser die zij verdient!

huid

Er is veel aan de jeugd dat je met plezier achterlaat. Studeren, jeugdige onzekerheid, gierende hormonen... Meewarig zie je je puberzoon of -dochter door de fase gaan die je zelf gelukkig al heel lang geleden hebt afgesloten. Maar één ding dat je best terug zou willen, maar niet krijgt, is de mooie gladde huid die hoort bij jonge mensen. Want de laatste jaren zie jij jouw huid steeds meer achteruitgaan. Die eens zo stralende huid vertoont nu echt de eerste tekenen van huidveroudering. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes toch liever vertrekken. Het is tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

Een verouderende huid

Door steeds herhaalde gezichtsuitdrukkingen worden er fijne lijntjes gevormd in je huid. De jonge en vitale huid lost dit zelf weer op, door de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Deze belangrijke bouwstenen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van deze stoffen steeds meer af. Het gevolg? Een verslapte huid die zijn elasticiteit en weerbaarheid mist, waardoor lijntjes en rimpeltjes tevoorschijn komen.

Natuurlijk proces

Vanaf je 25e levensjaar begint dit natuurlijke huidverouderingsproces. De huid wordt als eerst zichtbaar dunner en kwetsbaarder. Daarnaast merk je dat je huid slap of droog aanvoelt. Langzamerhand worden rimpels, plooien, onregelmatigheden en soms ook kleurveranderingen zichtbaar. Het huidverouderingsproces kun je niet stoppen. Wél kun je je huid een stuk verbeteren door bepaalde huidbehandelingen.

Een profhilo-behandeling

Mogelijk wil je wel je huid verbeteren, maar spreekt een botox- of fillerbehandeling je niet zo aan. In dat geval kun je een Profhilo-behandeling overwegen. Normale fillers bestaan uit een bewerkte variant van hyaluronzuur. Profhilo is een zeer zuiver hyaluronzuur, dat in tegenstelling tot fillers niet bewerkt is om het die eigenschappen te geven die nodig zijn om meer volume te geven. Met een speciaal ontwikkelde methode wordt Profhilo in de huid geïnjecteerd en vanuit die injectie-plekjes gaat het hyaluronzuur zich langzaamaan verder verdelen in de huid.

“Vanaf je 25e levensjaar begint dit natuurlijke huidverouderingsproces.”

– Pablo Picasso

Mooier en strakker

Dokter André is cosmetisch arts en gespecialiseerd in onder meer cosmetische behandelingen in het gezicht. Hij legt uit: 'Het gevolg van de behandeling is dat de cellen in de huid weer gezonder en sterker worden. Daardoor vormen de huidcellen onder andere weer meer collageen en elastine. Dat zorgt ervoor dat de huid weer mooier en strakker wordt.' André legt uit dat het effect later zichtbaar wordt. 'Bij sommige mensen treedt er al een mooi effect op in de eerste vier weken. Maar het merendeel van de mensen ziet pas effect optreden na de herhaalbehandeling, een paar weken later. Afhankelijk van je leefstijl, huidkwaliteit en leeftijd plannen we na zo'n zes tot twaalf maanden een opfrisbehandeling.

Mogelijke behandelgebieden

Profhilo kan onder meer gebruikt worden voor:

- Gezicht
– Hals
– Bovenarmen
– Handen

Benieuwd?

Of je nu je rimpels en lijntjes wilt verminderen, van je diepe frons af wilt of volle en glanzende lippen wenst: bij de ruim ervaren cosmetisch arts Dokter André ben je aan het juiste adres! André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Een natuurlijk resultaat dus. Maak een vrijblijvende afspraak om samen jouw wensen en verwachtingen te bespreken!