Ultherapie

Ultherapie voor een mooie, gladde en strakke huid

Wil je graag strakker in je vel zitten, maar schrikt het idee van injecties je af? Dan is de nieuwe ultherapie iets voor jou. Met deze behandeling wordt je huid verjongd zonder te snijden of naalden te gebruiken. Huidveroudering verraadt meedogenloos je leeftijd. Je hals, wangen en wenkbrauwen worden slapper en je lijkt daardoor veel ouder dan jij je voelt. Met ultherapie ziet je huid er weer steviger uit, waardoor je weer wat jaartjes jonger lijkt.

Ultherapie: zo werkt het

Met het klimmen der jaren neemt onze collageenproductie af. Collageen zorgt voor stevig weefsel. Met ultrasoon geluid stimuleren we dit weefsel, zodat het weer stevig wordt. Ultrasoon geluid is veilig, betrouwbaar en pijnloos. Het wordt al jaren gebruikt voor het maken van echo’s. Ik plaats een applicator op je huid en via een beeldscherm bepaal ik precies waar de ultrasone energie naartoe moet. De aanmaak en het reorganiseren van collageen wordt gestimuleerd. Omdat het geluid zich op de diepe lagen in de huid richt, wordt de oppervlakte van je huid niet beschadigd. Na 2 tot 3 maanden is het effect maximaal.

Wil je meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. Ik heb alle tijd en aandacht voor jouw wensen. Samen bespreken we welke behandeling het beste bij je past. Je zit nergens aan vast, want jouw wensen staan voorop.

Dokter André
Dokter André Beautyworld