fbpx

Seffiller

Regeneratieve therapie met Seffiller

Het omkeren van de effecten van huidveroudering. De regeneratieve kracht van je eigen lichaam gebruiken. En op deze manier je huid en je contour weer strak en jeugdiger maken. Dat is de kracht van de regeneratieve therapie van Seffiller. Deze unieke behandeling kun je nu ervaren bij Dokter André Beautyworld.

Seffiller: stimuleer je huid

Seffiller richt zich op de regeneratie van je huid door gebruik te maken van de eigenschappen van het lichaamseigen onderhuidse (vet)weefsel. Dit weefsel heeft namelijk de mogelijkheid om nieuwe cellen aan te maken en bestaande cellen te repareren. Het gevolg is dat je huid na een behandeling aan het werk gezet wordt om zichzelf soepeler, egaler en stralender te maken. Op deze manier behaal je in één klap huidverbetering én huidverjonging.

Zo werkt het

Een Seffilller-behandeling bestaat uit een aantal stappen. Eerst wordt oppervlakkig vetweefsel gehaald uit de heup of buik. Dit weefsel wordt vervolgens op de gewenste plaats in het lichaam aangebracht. Hier gaat de huid bezig om zich te herstellen en te verbeteren. Deze behandeling is volledig veilig en wordt door Dokter André uiterst zorgvuldig, onder steriele omstandigheden uitgevoerd. De gehele behandeling is binnen een uur klaar.

Het resultaat

Het eerste resultaat van de behandeling is direct te zien door het volumegevende effect dat het geplaatste weefsel heeft op de huid. Dat is nog maar het begin. Dit weefsel zal gedurende de volgende 8-12 weken de huid vernieuwen en verbeteren. Je zult zichtbaar merken dat je huid verandert: het wordt steviger, strakker, beter gehydrateerd en stralender. Dit effect blijft lang doorwerken: zelfs na 6 maanden zie je nog steeds huidverbetering.

Neem contact op

Wil je zelf ervaren wat de voordelen zijn van de Seffiller-behandeling? Neem contact op met Dokter André Beautyworld om al je vragen te stellen of om een intake in te plannen.